De Vluchttas / 37 weken en 3 dagen

Lieve Baby,

Officieel mag je nu komen en hoewel ik de dikke buik erg zat ben, ben ik er nog niet helemaal klaar voor. Ik doe namelijk graag alles op het laatste moment.
Maar gelukkig heb je een vader die graag goed voorbereid is. Je vader heeft zijn deel van de vluchttas al 2 weken klaar staan en ik heb inmiddels wel wat kleren bij elkaar geraapt op zijn verzoek, maar moet nog de toiletspullen regelen en natuurlijk jouw kleertjes! En misschien nog meer? Ik moet de lijst nog maar eens goed doornemen.

Ook het zeiltje op het matras moet ik nog neerleggen voor als het vruchtwater breekt, maar dat vergeet ik steeds. Ik ga er maar gewoon vanuit dat je netjes in mijn buik blijft totdat ik alles geregeld heb. Bovendien, beginnen de meeste bevallingen niet gewoon met weeën?
En volgens mij heb je het ook nog wel prima naar je zin in mijn buik. Beetje spelen met de blaas, de laptop van mijn buik afschoppen en als je dat gehad hebt veroorzaak je nog wat extra indalingspijnen zodra ik wil gaan lopen.

Geniet nog maar even van de geborgenheid van mijn buik en al je pesterijen want over niet al te lange tijd kom je in een hele nieuwe wereld terecht! Je vader en ik kunnen in ieder geval niet wachten om je te ontmoeten.

Maar eerst die vluchttas klaar hebben, daarna mag je komen. Deal?

Related Posts

Nesteldrang / 39 weken en 3 dagen zwanger

Lieve baby, Nesteldrang is iets wat voor komt in de laatste periode van je zwangerschap. Dit schijnt met name dan

Opgeblazen / 39 weken zwanger

'Jeetje wat ziet je gezicht er uit!' En bedankt..... Ja, ik ben een beetje opgeblazen. Het vocht heeft me toch

Ongeduldig / 38 weken en 4 dagen

Lieve Baby, De eerste appjes beginnen langzaam binnen te komen. Ik ben dus niet de enige die ongeduldig is. Of

One Reply to “De Vluchttas / 37 weken en 3 dagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *