Over mij

Hoi!

Ik ben Susanne (1984) en sinds kort woon ik op Voorne-Putten met mijn man. Vorig jaar is er nogal wat veranderd in mijn persoonlijke leven (3 keer verhuisd, samenwonen, geregistreerd partnerschap) maar de grootste verandering is toch wel dat ik in verwachting ben van het eerste kindje van mij en mijn man.

Hoewel, feitelijk is er nog weinig veranderd, behalve dan de omvang van mijn buik. En misschien mijn humeur. Ook hebben we voor het eerst geen reisplannen (onze grote hobby!) in het vooruitzicht want ja, hoe ga je dat aanpakken met een baby?

Op het moment van schrijven ben ik ruim 38 weken zwanger en kan de baby dus binnen nu en 3 weken komen. En omdat ik denk dat ik het straks niet druk genoeg heb, ben ik een blog begonnen.

Nee hoor, ik weet dat ik het straks ontzettend druk ga krijgen want dat is wat iedereen tegen me zegt dus ik zal ze maar geloven. Maar ik merk nu tijdens mijn zwangerschap dat ik wat andere opvattingen heb over het hebben van een baby, opvoeding, voeding, slapen, etc dan het overgrote deel van het internet en (met name) instanties. Dat heeft me nogal onzeker gemaakt en omdat ik mijn ei kwijt wil af en toe, het leuk vind om te schrijven én ik vast niet de enige ben die er soms wat anders in sta, ben ik deze blog begonnen.

Ik wens je veel leesplezier toe!