Volgens mij was afgelopen weekend het Nationale Kerstboomoptuigweekend. Een paar gezinnen vierden nog de verjaardag van de Sint (waaronder wij) maar zondag kwam de ene na de andere kerstboom voorbij op mijn Instagram. Ik kon natuurlijk niet achter blijven en heb zondag ook gelijk onze boom opgezet. Mocht je je kerstboom nog niet op hebben gezet en mis je wat inspiratie? Kijk dan hieronder voor 10 ideeën voor je kerstboom.

Normaal hebben wij echt een allegaartje in de kerstboom maar dit keer wou ik het iets traditioneler. Wel hangen de kerstballen van al onze reizen erin. Elke keer als we ergens naar toe gaan dan kiezen we iets uit voor in de kerstboom. En nu hebben we er een nieuwe traditie aan toegevoegd. Jasmijn mag elke kerst een eigen kerstbal uitzoeken voor in de boom. Al heb ik dat dit jaar gewoon nog zelf gedaan namens haar ;-).

Ik heb altijd grootste ideeën over de kerstversiering in huis, dan wil ik van die Amerikaanse films nadoen, maar nadat de boom staat ben ik eigenlijk al wel weer klaar met versieren en kap ik ermee. Want hoe gezellig het ook staat allemaal, het is wel een pokkenwerk.

Hebben jullie je boom al opgezet?

Kerstboom 1
Kerstboom 9

             Bron                                                     Bron

Kerstboom 5
Kerstboom 2

              Bron                                                      Bron

Kerstboom 6
Kerstboom 4

             Bron                                                      Bron

Kerstboom 7
Kerstboom 10

             Bron                                                      Bron

Kerstboom 3
Kerstboom 8

              Bron                                                    Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *