De Vluchttas / 37 weken en 3 dagen

Lieve Baby,

Officieel mag je nu komen en hoewel ik de dikke buik erg zat ben, ben ik er nog niet helemaal klaar voor. Ik doe namelijk graag alles op het laatste moment.
Maar gelukkig heb je een vader die graag goed voorbereid is. Je vader heeft zijn deel van de vluchttas al 2 weken klaar staan en ik heb inmiddels wel wat kleren bij elkaar geraapt op zijn verzoek, maar moet nog de toiletspullen regelen en natuurlijk jouw kleertjes! En misschien nog meer? Ik moet de lijst nog maar eens goed doornemen.

Ook het zeiltje op het matras moet ik nog neerleggen voor als het vruchtwater breekt, maar dat vergeet ik steeds. Ik ga er maar gewoon vanuit dat je netjes in mijn buik blijft totdat ik alles geregeld heb. Bovendien, beginnen de meeste bevallingen niet gewoon met weeën?
En volgens mij heb je het ook nog wel prima naar je zin in mijn buik. Beetje spelen met de blaas, de laptop van mijn buik afschoppen en als je dat gehad hebt veroorzaak je nog wat extra indalingspijnen zodra ik wil gaan lopen.

Geniet nog maar even van de geborgenheid van mijn buik en al je pesterijen want over niet al te lange tijd kom je in een hele nieuwe wereld terecht! Je vader en ik kunnen in ieder geval niet wachten om je te ontmoeten.

Maar eerst die vluchttas klaar hebben, daarna mag je komen. Deal?

Related Posts

Baby op de fiets

Baby (ruim) 9 maanden | Zelf zitten en staan!

Lieve Jasmijn, Ineens realiseerde ik me dat ik nog helemaal geen brief aan jou heb geschreven toen je 9 maanden
Baby

Baby 8 maanden | We tijgeren!

Lieve Jasmijn, Na veel gemopper heb je het dan eindelijk door. We tijgeren! Was je met 7 maanden nog zo

Baby 7 maanden | Je wilt zoveel

Lieve Jasmijn. 7 maanden ben je inmiddels en wat klinkt dat oud ineens! Meer dan een half jaar ben je

One Reply to “De Vluchttas / 37 weken en 3 dagen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge