Zijn dit weeën? / 38 weken en 2 dagen

Lieve Baby,

Ik dacht toch echt even dat je vannacht zou komen, wat ik prima zou vinden want de vluchttas staat inmiddels klaar! Ik had namelijk krampen, menstruatie-achtige krampen maar dan erger. Zou dit het begin van de weeën zijn? Ik ben op tijd naar bed gegaan en heb vervolgens zitten googlen hoe weeën zouden moeten voelen. Google leverde vrij weinig informatie op, behalve dan ‘als je er 1 hebt, dan weet je dat vanzelf’. Een beetje zoals met een orgasme. Niet te beschrijven, maar je zodra je er 1 hebt weet je dat dat het is. Alleen zullen weeën wel een stuk minder plezierig zijn.

Maar die krampen konden wel het voorstadium zijn van wat komen gaat volgens Google. Dus ik in spanning afwachten, proberen te ontdekken of er regelmaat in de krampen zat (dat zat er niet) en uiteindelijk ben ik in slaap gevallen. Vanochtend werd ik wakker en jij zat nog lekker rustig in mijn buik en de krampen zijn weg. Geen weeën gekregen dus. Toch een beetje jammer. Ik weet dat het nog 4 weken kan duren voordat je besluit te komen, maar ik ben inmiddels wel erg nieuwsgierig naar je geworden en bovendien verveel ik me. Dus mocht jij je ook vervelen in mijn buik, dan ben je welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge