Sister Wives / Maddie’s bevalling

Met zoveel vrije tijd en niet echt mobiel kunnen zijn zoals ik zou willen, spendeer ik heel wat uurtjes voor de tv. En dus kijk ik onder andere Sister Wives, dus ook zo gisteravond met Maddie’s bevalling. Ik vroeg mezelf wel even af of het verstandig was om te kijken aangezien het bij mij ook wel erg dicht bij komt maar mijn nieuwsgierigheid en verveling wonnen het.

En ik heb deze aflevering weer vol verwondering zitten bekijken. Normaal erger ik me kapot aan Kody en Meri en wil ik tegen het scherm schreeuwen dat Meri gewoon haar eigen gang moet gaan omdat ze nooit gelukkig gaat worden in deze situatie, maar in deze aflevering stond vooral Maddie centraal. En ik heb me zitten verwonderen over haar bevalling. Niet eens zozeer die bevalling zelf, maar wat was het hele circus erom heen?? Aan het begin van de aflevering had ze het erover dat het alleen zij, haar man en de verloskundige bij de bevalling zouden zijn. Toen het eenmaal zo ver was zat zij in bad, zaten haar zusjes op stoelen erbij (die zullen voorlopig wel de benen braaf bij elkaar houden na het zien hiervan), de Sister Wives stonden/zaten erbij, iedereen liep in en uit en natuurlijk de cameraploeg erbij. Waarom zou je dat publiek allemaal om je heen willen??

Oh en 73 uur lang weeën? Als je nog gewoon uiteten kan gaan, kan slapen, kan lachen en praten en de weeën weer afnemen, zit je neem ik aan gewoon in het stadium van oefenweeën. Beetje overdreven lijkt mij.

Related Posts

Eerste tandjes | Hoe lang zijn jullie onderweg?

Lieve eerste tandjes, Jullie zaten lekker verstopt in de schaduw. Met die hete zomer vonden jullie het niet nodig om

Fit worden, maar geen tijd? Neem de bus!

Ja ik bedoel echt de bus. Die van het openbaar vervoer. Je hele lichaam blijft hier fit van. Je traint
Instagram

Instagram | Waar blijft het echte?

Instagram, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Of eigenlijk alle social media. Ik vind het heerlijk om ongegeneerd vreemden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge