Opgeblazen / 39 weken zwanger

‘Jeetje wat ziet je gezicht er uit!’ En bedankt….. Ja, ik ben een beetje opgeblazen. Het vocht heeft me toch nog gevonden sinds een paar dagen. Ik zie het aan mijn voeten, mijn vingers en mijn ronde gezicht is nog een stukje ronder geworden.

Maar ja wat wil je, 39 weken zwanger en je buik staat op ontploffen. Ik heb mooie tijgerstrepen gekregen van je en ook die lijken nóg verder uit te gaan scheuren. Iedereen zegt dat dat niet kan, maar ik heb zo mijn twijfels. Ik wist niet dat je buik zó groot kon worden en dan te bedenken dat jij er nog lekker in je eentje in zit. Sommige moeders hebben 2 baby’s in de buik!

Ik maak me wel een beetje zorgen over hoe groot je bent. Op de groei echo’s was je iets groter dan het gemiddelde maar wel keurig binnen de lijnen. Dat je wat groter zou zijn is natuurlijk prima zodra je buiten mijn buik bent. Maar ik moet je er wel eerst nog uitpersen en daarom hoop ik ook dat je snel komt. Elke dag erbij is weer extra gram erbij en extra pijn voor mij!

Al denkt iedereen dat het echt niet nog 3 weken gaat duren voordat je komt. Je tante was vannacht wakker geworden en bedacht ineens dat je de 9e gaat komen. Bij haar eigen zoon had ze gelijk, wie weet nu ook wel? Ik hoop het maar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge