Nesteldrang / 39 weken en 3 dagen zwanger

Lieve baby,

Nesteldrang is iets wat voor komt in de laatste periode van je zwangerschap. Dit schijnt met name dan bij de moeder te gebeuren. Ineens moet alles schoon, of moet er iets geverfd worden of weet ik het wat. Ik heb hier echter nog geen last van. Ja, gister heb ik wel de badkamer van top tot teen gedaan maar dat had niets met nesteldrang te maken. Het was gewoon hoognodig aan de stofwolken te zien (ja stofwolken in onze vochtige badkamer, wat klopt hier niet?) en ook een beetje uit angst voor de kraamzorg. Als je vorige week was geboren stonden we gelijk op de zwarte lijst bij de kraamzorg denk ik!

In ieder geval, buiten dat het dus echt nodig was en ik dus maar eens aan de slag ging met de badkamer, merk ik niets van nesteldrang. Jouw vader daarentegen…….

Die is vanochtend opgestaan met het plan om een boom te snoeien. Dat snoeien werd een deel van de boom verwijderen, de rest zouden we laten zodat de buren niet tegen die afgrijselijke afdak hoefden te kijken van de vorige bewoners. Maar nee, uiteindelijk werd toch de hele boom verwijderd. Na de hele boom verwijderd te hebben dacht ik dat hij wel klaar was. We moeten immers nog naar het dorp om de telefoon van je vader te laten repareren en daarna moeten we naar de verloskundige. Oh en hij moet ook nog douchen en je vader staat graag minimaal een half uur onder de douche en geluncht heeft hij ook nog niet.

Maar nee, ineens kwamen de bloempotten aan de beurt. Alles wat erin zat, zit nu in de groene kliko en de bloempotten zelf zijn ineens verdwenen. Na toch maar voor de 3e keer aangegeven te hebben dat het misschien verstandig was als hij nu zou stoppen gezien de tijd, kreeg ik een blik waaruit bleek dat hij het er niet mee eens was en ging aan de slag met de hogedruk reiniger. Die hij niet alleen gebruikte voor de tegels, maar ook voor de fiets, de tuinstoelen, de ramen (glazenwasser is net geweest maar ok) en de schuur. Ofwel, je vader heeft het op zijn heupen gekregen en heeft volgens mij mijn nesteldrang overgenomen.

Kortom, ik heb dan wel geen nesteldrang maar je vader wel. Inmiddels hebben we denk ik dan alle symptomen van zwangerschap gehad, dus je kan nu echt gaan komen hoor!

 

3 thoughts on “Nesteldrang / 39 weken en 3 dagen zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge