Baby 6 weken / Rollen

Lieve Jasmijn,

Rollen, staan, kruipen, tijgeren. Je bent 6 weken maar van stil zitten hou je niet. Ben ik gewend dat je heerlijk op mijn buik ligt om vervolgens in slaap te vallen, heb je ineens bedacht dat je ook van mijn buik af kan rollen. Je duwt je billen omhoog, zet je af met je armen, brengt je hoofd opzij en laat je zo naast me vallen. En dan lig je daar naast me,  omhoog kijkend, vaak met een lach op je gezicht.

Of dat ik je op je buik in de box neerleg en na een kwartier opmerk dat je aan de andere kant ligt. Heb je jezelf naar boven geduwd door je voeten steeds in het kleed af te zetten.

En als iets niet naar je zin gaat? Oeh dan wordt je driftig. Oma Barneveld heeft al voorspeld dat je later stampvoetend gaat proberen je zin te krijgen dus ik bereid me alvast voor op scènes in de supermarkt.

Maar dan je lach, die lach maakt alles weer goed. De poepluiers midden in de nacht,  het nergens aan toe kunnen komen omdat je graag aan me vast geplakt zit, de chronische moeheid, het huilen op momenten die net niet uitkomen… Maar als je dan lacht, dan worden je vader en ik zo ontzettend blij en is alles weer vergeven en vergeten ♥.

2 thoughts on “Baby 6 weken / Rollen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge