Vliegen met de baby | Ik ben zenuwachtig!

Zenuwen, een heleboel zenuwen heb ik voor volgende week. Riep ik in het pre-babytijdperk nog stoer dat we gewoon door zouden gaan met reizen maken, ook als de baby er is en ja dan zouden we ook nog steeds vliegen met de baby, begin ik het nu toch wel spannend te vinden.

We pakken het ook gelijk rigoureus aan. Meteen even 10 uur in een vliegtuig. Niet eerst even uittesten naar Zuid-Frankrijk ofzo, nee gewoon gelijk het goede werk. Maar ja, wat doe je als je ouders vragen of je zin hebt om mee te gaan? Naar een zonnig eiland? Waar je nota bene hebt gewoond vroeger? En je zusjes ook meegaan? Dan ben je gewoon verplicht om mee te gaan.

En dus gaan we volgende week vliegen met de baby. Voor het eerst. Een baby waarbij ook nog eens de eerste tandjes doorkomen en die snotverkouden is. Niet een hele vrolijke baby op het moment dus. Sorry alvast medepassagiers.
Ik heb nieuw speelgoed gekocht (want afleiding) en oud speelgoed gaat mee (want vertrouwd). Een eigen dekentje, Nijntje gaan we op de tablet downloaden en verder gaan we maar een heleboel rondjes lopen in het vliegtuig. En hopen dat ze wil slapen.

Oh ik vind het zo spannend! Ik ben duidelijk niet meer die stoere vrouw uit het pre-babytijdperk.

Maar naast de zenuwen heb ik ook echt een heleboel zin in de vakantie. Weer even terug naar vroeger, mijn kinderjaren die ik daar als heel relaxed heb ervaren. Weer herinneringen ophalen met z’n allen en kijken wat er nu weer veranderd is. Even genieten van de zon. Niets moet, alles mag. Genieten van hoe mijn ouders en zusjes met Jasmijn omgaan. Ik kijk er ontzettend naar uit.

Maar eerst nog even de vlucht goed doorkomen.

Duimen jullie mee?

One thought on “Vliegen met de baby | Ik ben zenuwachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge