Wat eten we vandaag | Weekmenu #3

Ik heb weer een nieuw weekmenu voor jullie! Dus hup, snel nog even naar de winkel voordat de intocht begint. Heb je de rest van de week er geen omkijken meer naar. Wie gaat er kijken? Ik wel, samen met Jasmijn. Al snapt die er natuurlijk nog geen bal van en kijkt zij liever Nijntje.

Ik had niet zo veel inspiratie dit keer, dus het zijn eigenlijk alleen maar makkelijke recepten. Niet dat die van de vorige weken nou zo moeilijk waren… Een recept moet voor mij kort zijn, anders kan ik hem niet meer volgen en al helemaal niet onthouden. En tijdens het spitsuur wil ik gewoon alles uit mijn hoofd doen in plaats van te moeten concentreren op een recept.

De broccoli ovenschotel is een variant op deze bloemkool ovenschotel, met als enige reden dat we broccoli in huis hebben. Lekker makkelijk te maken en weer eens een andere variant op de aardappels, groente, vlees.

De Thaise kip is ook lekker snel te maken, ideaal voor het spitsuur. Zéker als je alles van te voren hebt gesneden.

Eigenlijk gaan we elke dag voor makkelijk deze week, maar die van vrijdag is toch wel zó makkelijk en ook nog eens heel erg lekker. Hier vind je het recept. Maar ik ben sowieso een pasta liefhebber. Ik heb alvast als voornemen om minder koolhydraten te eten volgend jaar maar ooohhhh wat gaat dat lastig worden. Ik hou van koolhydraten :-).

Eetsmakelijk deze week!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge