daily planner

Daily Planner | Gratis printable

Achter de schermen ben ik met iets bezig. Ik wil er online nog niet heel veel over kwijt omdat het nog in babyschoenen staat, niet eens in kinderschoenen. Maar daarom ben ik wel zo nu en dan wat dingen en programma’s aan het uitproberen en zie daar! Heb ik gisteravond toch zomaar ineens een daily planner in elkaar gezet. Gewoon voor de fun. Maar wat voor fun is het als alleen ik ernaar kan kijken? En dus, voor iedereen die van de planning is: hier een gratis printable van een daily planner. Print hem uit en begin je dag goed.

Daily planner

En hoewel ik deze zo even in elkaar heb gezet, beviel het maken ervan me erg goed dus er zullen te zijner tijd nog wel meer printables voorbij komen hier. Iemand heeft een nieuwe hobby ;-).

(En eigenlijk is dit gewoon omkoperij omdat ik hier dus aan heb gewerkt in plaats van een blog te schrijven ;-))

Related Posts

Kerstboom

10 ideeën voor je kerstboom

Volgens mij was afgelopen weekend het Nationale Kerstboomoptuigweekend. Een paar gezinnen vierden nog de verjaardag van de Sint (waaronder wij)

Kunnen we de verjaardag van de Sint niet verschuiven?

Pakjesavond is voorbij (al vieren wij het als enige in Nederland geloof ik komend weekend pas), de Sint is weer

De verwarrende periode van flesjes en hapjes

De tijd van de eerste hapjes ligt al een paar maanden achter ons. Met 1 jaar zou Jasmijn met de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge