Het is helemaal hip tegenwoordig, de cake smash. Een fotosessie met je baby, het liefst als ze bijna 1 zijn want dat is leuk voor de uitnodigingen.

Losgaan

Ze worden in schattige pakjes gehesen, er wordt een mooi passend decor uitgezocht en vervolgens worden ze achter een grote taart gezet en mogen ze helemaal losgaan. Ze mogen in de taart meppen, hun gezicht erin begraven, alles over hun kleren en de vloer uitsmeren. Ze mogen de hele taart afbreken en opeten. Hoe viezer hoe beter en hoe leuker papa en mama het vinden. Alles voor die geweldige foto!

Cake smash pink girl

Maar dan ineens zit jouw baby daar. En je baby kijkt met grote ogen naar de taart en kijkt jou nog eens aan. Wat doe ik hier in dit apenpakje lijkt ze te zeggen. En waarom staan papa en mama allemaal liedjes te zingen en te klappen? Denken ze dat ik dat grappig vind?

Moet dit?

Ze kijkt bedenkelijk om zich heen. Wat is dat voor een roze verschijning voor me? Waar hebben mijn ouders me neergezet? En wie is die andere vrouw met dat zwarte geval voor haar hoofd? 

Ze kijkt verder om zich heen. Oohh die balonnen zijn leuk zie je je baby denken en ja hoor, ze maakt aanstalten om erheen te gaan. Je pakt je baby op en zet haar weer voor de taart. Je stopt haar handje in de knalroze botercreme. Zo’n suikerbom zal je baby vast wel lekker vinden en dan zal ze vast losgaan op de taart. 

Maar je baby kijkt zeer bedenkelijk naar de roze smurrie op haar hand. Wat moet ik daarmee? Een soepstengel is veel lekkerder. En waarom moet ik naar die vreemde vrouw kijken? Het is veel leuker om naar papa en mama te kijken die ineens overdreven vrolijk zingen en dansen.

De waarheid

En terwijl je lichtelijk in paniek raakt omdat die mooie roze taart jouw baby niets interesseert en je de hele cake smash in duigen ziet vallen, om het nog niet te hebben over die uitnodigingen, komt de fotografe met de verlossende zin:

Meestal zijn het de ouders die los gaan op de taart en hun eigen baby ondersmeren.

Aaaahhhh werkt dat zo! Dus papa’s en mama’s, doe naar een cake smash vooral je oude kleren aan.

Heb jij wel eens een cake smash gedaan voor je baby? En wat vond je baby ervan? Ik lees graag je reactie hieronder!

P.S. Kun je geen genoeg krijgen van deze over the top foto’s? Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *