Achter de schermen ben ik met iets bezig. Ik wil er online nog niet heel veel over kwijt omdat het nog in babyschoenen staat, niet eens in kinderschoenen. Maar daarom ben ik wel zo nu en dan wat dingen en programma’s aan het uitproberen en zie daar! Heb ik gisteravond toch zomaar ineens een daily planner in elkaar gezet. Gewoon voor de fun. Maar wat voor fun is het als alleen ik ernaar kan kijken? En dus, voor iedereen die van de planning is: hier een gratis printable┬ávan een daily planner. Print hem uit en begin je dag goed.

Daily planner

En hoewel ik deze zo even in elkaar heb gezet, beviel het maken ervan me erg goed dus er zullen te zijner tijd nog wel meer printables voorbij komen hier. Iemand heeft een nieuwe hobby ;-).

(En eigenlijk is dit gewoon omkoperij omdat ik hier dus aan heb gewerkt in plaats van een blog te schrijven ;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *