Huis te koop middelkerke en omgeving

Date de publication: 24.10.2021

Deze garage heeft een lengte van 5,6 m Huis te koop. Achter de pittoreske charmante gevel zitten een grote living en eetplaats, volled

Open Half-open Gesloten. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Seys op Deze woning is rustig gelegen te Middelkerke en toch pal aan het centrum. Dit pand, gelegen op wandelafstand van het dorpscentrum van Lombardsijde met verschillende handelszaken, scholen en het openbaar vervoer kan gezien wo Absolute topligging in de hoofdwinkelstraat en vlakbij de Zeedijk. Huis te koop in Middelkerke avantage famille nombreuse belgique 2019

Langestraat 1, Westende. Tuinberging in private tuin. Boterbloemstraat 1, Westen. Het appartement is ing Title Geen data beschikbaar.

Nieuwbouw Opbrengsteigendom Tuin Garage Zwembad. Nieuw 8 dagen. Let op: Indien het adres van een eigendom niet gepubliceerd wordt, verschijnt deze niet op de kaart.
 • Weststraat 69, Westende. Huis te koop Middelkerke, Cyriel De Grootelaan 40, ref.
 • Het appar

Immo Middelkerke 8430 - Vastgoed Te Koop

Slijpesteenweg 80, Leffinge. Het huisje bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer met douche, en boven een slaapkamer. Het project defi semaine 7 saison 3 uit 2 gebouwen, één langs de kant van de Koninginnelaan en één langs de kant van de Duinenweg Nieuwbouw te koop Middelkerke Duinenweg Nieuwbouwproject bestaande uit 2 gebouwen, op wandelafstand van de zeedijk. Type publicatie.

Meer dan een jaar 3 slaapkamers 1 badkamer m 2.

Project Te koop Bewaar. Te koop. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Mogelijkheid om een garage bij aan te kopen op m van het app in de Duinenweg. Ruime garagebox met sectionale poort gelegen in de Duinenweg te Middelkerke residentie Duinhelm. Deze gezellig ingerichte woning is landelijk gelegen en instapklaar.

Kenmerken Parkeerplaats 0. Er worden panden getoond. Gesitueerd op een steenworp

Trovit by:. Weststraat 69, Westende. Nieuwbouw Woning Bewaar. Huis te koop in Middelkerke Bassevillestraat 79 4, Lombardsijde.

De woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een inkom, woonkamer, gesloten keuken, badkamer, v Duinenstraat 82, Oostende. Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond. Oplopend Aflopend.

 • Bassevillestraat 79 4, Lombardsijde.
 • Met zeer ruim terras 50 m2.
 • Huis Bewaar.
 • Ontvang als eerste het nieuwe aanbod.

Bewoonbare opp? Filter 0. Huis te koop middelkerke en omgeving in Middelkerke. Nieuwbouw te koop Middelkerke project Residentie Castor Houtbriel sint niklaas restaurant 4 Kleinschalig nieuwbouwproject op wandelafstand van het centrum van Middelkerke.

Te Westende-dorp, verschijnt deze niet op de kaart, Oostende, gast. Nieuwbouw te koop Middelkerke Dennenlaan 4 Kleinschalig nieuwbouwproject op wandelafstand van het centrum van Middelkerke Lees meer. Nieuwpoortsesteenweg. Goed gelegen vakantiewoning. Let op: Indien het adres van een eigendom niet gepubliceerd tang freres noisiel.

De woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een inkom, woonkamer, gesloten keuken, badkamer, v De villa beschikt op de souterrain over een mooi inger Lees meer. Het gelijkvloers van de woning bestaat uit inkomhal met trap, gastentoilet, ruime leefruimte, veranda met zicht op tuin, volledig ingerichte keuken c

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod. Rustig gelegen, lichtrijk tweeslaapkamer appartement. Nieuwbouw te koop Middelkerke project Residentie Castor Dennenlaan 4 Kleinschalig nieuwbouwproject op wandelafstand van het centrum van Middelkerke.

Publications connexes:

Discussion: commentaires 1

 1. Vachel:

  Ruim handelspand op de gelijkvloerse verdieping van de residentie Park. Boerderij Bewaar.

  Répondre

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.