Moederschap

Nieuwe mededeling: Ik ben zwanger!

ik ben zwanger
ik ben zwanger

Ik heb het online heel lang stil gehouden, maar eindelijk ben ik er klaar voor om ook het nieuws online te delen. Ik ben zwanger! Al 20 weken. Ja het heeft even geduurd voordat ik eraan toe was om het te delen online. Mijn omgeving wist het natuurlijk al wel langer en die buik was al heel snel niet echt meer te verbergen maar om het ook online te delen was steeds een stap te ver.

Waarom?

Ik heb getwijfeld of ik het online zal delen. En ik twijfel nog steeds. Ik ben groot voorstander van open zijn en het delen van je gevoel, maar toch. Het blijft internet :-). Misschien dat ik in de toekomst in detail ga, maar het komt er in ieder geval op neer dat ik niet lekker in mijn vel zat/zit. Dat is ook de reden dat ik een tijdje niet heb geblogd.

Door meer rust te nemen en hulp in te schakelen (en verandering van hormonen?) gaat het gelukkig weer iets beter. En met welk bericht kan ik nou een betere come back maken dan met de mededeling: ik ben zwanger!

Jongen of meisje?

Omdat mijn klachten heel anders zijn dan bij Jasmijn, denk ik dat het een jongen is. Maar tegelijkertijd weet ik ook dat dat niets hoeft te zeggen. Ook zegt mijn omgeving verschillende dingen terwijl bij Jasmijn iedereen op voorhand al zei dat het een meisje zou worden. 

We hebben geen geslachtsecho laten doen dus we hebben geen idee nog wat het is. Ik heb dit keer ook totaal geen voorgevoel dus het wordt echt een verrassing volgende week bij de 20-weken echo. (En dan maar hopen dat de baby niet zo preuts is). 

Hoe dan ook, baby 2 is on his/her way!

Wat denken jullie, wordt het een zusje of broertje voor Jasmijn?