Lieve Baby,

De eerste appjes beginnen langzaam binnen te komen. Ik ben dus niet de enige die ongeduldig is. Of je er al bent, of ik het nog vol hou (rare vraag, ik zal wel moeten want ik kan je toch echt niet eigenhandig uit mijn buik snijden ofzo) of het nog lang gaat duren (hoe moet ik dat nou weten??). En dan te bedenken dat het nog wel 3,5 week kan duren voordat je er bent.

Ik denk zelf namelijk dat het nog wel even kan duren. Je hebt het geloof ik erg naar je zin in mijn buik. Vooral vandaag ben je lekker actief en beweeg je in mijn hele buik. Het is wel een grappig gezicht om te zien, zo’n rollende buik door jouw bewegingen. Natuurlijk heb ik ook weer Google geraadpleegd (hoe deden mensen dat vroeger zonder Google??) of een beweeglijke baby betekent dat je het zat zou kunnen worden, maar hier kwam niets uit. De ene baby is rustig op het moment dat de bevalling begon, de andere druk. Kortom, ik moet gewoon afwachten en geduld hebben. En met de genen van je luie ouders kan het nog wel even duren voordat je er bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *