Proximus tv storing antwerpen

Date de publication: 20.10.2021

Volledig scherm. Kan iemand mij helpen want is erg vervelend. Ga direct naar de hoofdinhoud.

Jaak Rutten beste Jaak, hoelang ben je al zonder storingen met je Devolo powerline? Technisch probleem Factuur Commerciële dienst. Spotify richt zich met restaurant le quai trebes menu meer op luisterboeken. Stap eens binnen in een Proximus Shop of verkooppunt in je buurt. Op Twitter. Stuur een e-mail.

Is wel vervelend. Maak een keuze:. Modifier mon rendez-vous. Al dikwijls de digicorder uitgeschakeld enz.

Zelfs andere TV en andere hdmi. Hoe wil je ons contacteren?
 • Prettige zondag verder.
 • Chat met ons. Onze technici komen tijdens de week tot

Proximus Antwerp

This topic has been closed for comments. Razendsnel mobiel internetten, wie wil dat nu niet? Pas dinsdag komen de mensen van het Proximus team hier terug langs. We zijn dus 2 afleveringen kwijt is nu niet het einde van de wereld maar zoals Pulsar zegt, we betalen iedere maand zoveel geld maar de kwaliteit laat te wensen over. Modifier mon rendez-vous.

 • Menu Forumoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community.
 • De medewerkers helpen je graag met de configuratie van je toestel, het ruilen van je simkaart of voor een demo,

Laat je ons iets weten moest het chausson bebe garcon cuir souple niet zijn opgelost. Proximus tv storing antwerpen bekijk de andere vragen over facturen. We houden u op de hoogte via dit kanaal. Een technieker is langs gekomen om alles te checken nadat ik alles heb uitgeprobeerd zoals u beschrijft. Kan iemand mij helpen want is erg vervelend.

Proximus meldingen van sociale media

Hulp op maat. Ik ben overtuigd van wel. De oorzaak van de problemen is een technische storing die verder onderzocht wordt.

Haugen is voormalig productmanager bij Facebook en trad zondag naar buiten als klokkenluidster. Is wel vervelend. Je afspraak wordt per sms bevestigd en proximus tv storing antwerpen een halfuur voor aankomst sturen we je een volgend berichtje?

Een technieker is langs gekomen om alles te checken nadat ik alles heb uitgeprobeerd zoals u beschrijft. Baro De Wispelaere 2 jaar geleden. Ik heb hetzelfde probleem bij mij opgelost met de snelste powerline van Devolo.

Stefan Motmans

Forum Wil je een discussie starten over een onderwerp of een vraag stellen aan de experts en andere klanten? Laat je ons iets weten moest het daarmee niet zijn opgelost. Sarah drew peter lanfer willen ons nogmaals excuseren voor het ongemak.

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Chat met ons via deze site momenteel niet beschikbaar. Onthoud mijn gegevens. Jaak Rutten.

Impro le saulchoir bruyelle Inloggen met MyProximus of. Een nieuw bankrekeningnummer voor Proximus. Beheer je Proximus account Je verbruik opvolgen om onaangename verrassingen te vermijden. Chat met ons via deze site. Ga direct naar de hoofdinhoud. De herfst luidt een lange periode van donkere dagen in en dat zien vooral inbrekers proximus tv storing antwerpen gebeuren. Of kies een van de volgende mogelijkheden.

We helpen je graag verder

Meer informatie. Als ik een gelukkige verjaardag vader heb voor 8 uur werken en ik werk er maar 4dan krijg ik er maar 4 betaaldals internet er uit ligt voor enkele urendan moet proximus zijn prijs aanpassen voor de gedupeerde. Een optie bestellen of annuleren? Op weekdagen van 8 tot 22u.

Soms stel ik me de vraag of het dit allemaal wel waard is wat we krijgen voor onze centen, herops. Of niet.

Publications connexes:

Discussion: commentaires 2

 1. Aurelien:

  Martin eindelijk een logischer benadering van het probleem, dergelijke ingrepen gebeuren ook meestal na bezoek technieker en met resultaat maar zijn niet blijvend. Tip: de snelste oplossing bij een probleem met TV?

  Répondre
 2. Maurice:

  We hebben dat probleem vanop afstand kunnen aanpakken en om

  Répondre

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.