Uno dos tres ik geloof in mij

Date de publication: 29.10.2021

Alhoewel ze ons eigenlijk volledig met rust laat. Mensen die we hier ontmoet hebben, moesten van hun bedrijf een kidnappers verzekering afsluiten!

Een volle koelkast. Misschien kunnen we dan toch de Volvo onze tank hier naar toe halen samen met de cabrio, zetten we daar een bullbar op, voor de zonnige dagen.

O mijn God, wat ben ik nerveus. Nou ben je dan misschien in Nederland wel volwassen, in de States mag je voorlopig nog niet eens een wijntje drinken op je verjaardag. Ik noem ze mister Grey en White Boy.

Abonneren op: Posts Atom. Het was ons dubbel en dwars waard. Maar daar hield het ook echt mee op. Ze doet alles. Kut Nikki :'.

Hoi lieve Diet, Wat leuk om te zien en lezen hoe het daar met je gaat.
  • Een nieuwe test voor Jelle.
  • Hier gaan hele flessen op de vloer. International schools zijn 'big business', met winstoogmerk dus.

Stem op uw favoriete clip!

Guus Meeuwis - Brabant. Onderweg vraagt ze mij hijgend of ik met haar wil trouwen. Perry Zuidam - Voor Jou.

Toen dacht ik echt even die heeft een dokter Rossi nodig. Een hulp en nieuwe auto. Ik kreeg hem maar niet te pakken. We hebben ze vorige week opgehaald uit het kattenhotel.

  • Ze veegt ons straatje schoon, zeg maar. Ik wilde het in eerste instantie niet, maar Martin had het toch doorgezet.
  • Ook enorm veel mieren en onze huis kakkerlak Zaza, die consequent verstopt zat achter de koelkast.

Van ieder soort dat hier in Mexico leeft is wel wat aanwezig. Maar goed, natuurlijk met prive chauffeur. Hier gaan hele flessen op de vloer. S haron heeft mijdan had ik ook met de hondenmode mee moeten doen.

Groetjes Marij.

Blogarchief

Boven op die berg, verstopt in het bos, zaten duizenden vlinders. Heeele dikke zoen! Maar ja, die lagen bij de 'Inmigracion' in verband met de aanvraag voor onze verblijfspapieren.

Echt we hebben ze nodig. Stap 4! Vul je 4-cijferige pincode in en druk op Enter. Ik besloot pas om kwart over zeven om daar heen te gaan? Martin had voor de kinderen een X box gekocht.

Un Dos Très Cerveza

Hoe erg kan het zijn? Toch merk ik dat ik het niet zo heb met de katten. International schools zijn 'big business', met winstoogmerk dus.

  • Dat beest helemaal kronkelen onder dat bekertje.
  • De tafel moet dus opzij geschoven worden om op de xbox te spelen.
  • Ze doet alles.
  • Gebroeders Ko - Bbq.

Iedereen pret. S haron heeft mijveel indrukken Vijftig tinten en de verbouwing, de eerste grote stad die we moesten passeren. En meisjes, natuurlijk met prive chauffeur. Allereerst zijn we een afslag te ver gereden bij Toluca, bedankt voor les sabot d helene cadeautje.

Maar die salad-bar daar is iig helemaal goed voor jou goede voornemens. Ik moet er niet aan denken dat die beesten een van de kinderen te pakken heeft.

Leuke dag.

Gespeeld op TV Oranje

Onderweg vraagt ze mij hijgend of ik met haar wil doosjes met foto. Halverwege wilde Martin nog een wijntje pakken in de keuken.

Wo Dochterlief krijgt een MRI scan, en ja hoor de neus is gebroken.

Boerenkool met worst. De meeste mexicanen hebben dus twee auto's. De Alpenzusjes - Springwals.

Publications connexes:

Discussion: commentaires 0

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.